"Az egész Világegyetemben nincs nagyszerűbb tevékenység azon tevékenységnél, amelyre valódi késztetést érzel."

2014. május 23., péntek

Termékeim, szolgáltatásaim

Mandala
Maga a mandala szó szanszkrit eredetű, és mágikus kört, korongot jelent.
Többnyire szimmetrikus, koncentrikus vagy sugarasan kialakított színes kör, melynek szemlélése vagy készítése alkalmas a színmeditációra és ezáltal a lélek és a test gyógyítására.
A mandala-nézés, rajzolás elterjedt formája a meditációnak, segíti a koncentrációt, harmonizál, kiegyensúlyoz, pihenteti a szellemet, az érzelmeket lecsendesíti. A mandalát nézve, a képre koncentrálva harmonizálhatjuk magunkat, a nekünk tetsző képpel gyógyíthatjuk testünk, lelkünk, kikapcsolódhatunk egy kicsit stresszes világunkból, és rég elfeledett igazságokra, emelkedett, tiszta gondolatokra ébredhetünk rá.

Személyre szóló mandala
Minden embernek van saját, személyre szóló mandalája, mely csakis az ő személyiségét, lelkét tükrözi. A mandalát fénykép alapján készítem el.
Ezt a mandalát szemlélve ráhangolódhatunk önmagunkra, legbelsőbb énünkre. Segíti a koncentrációt, a meditációt és az intuíció fejlesztését.
Előre nem tudom megmondani, hogy milyen lesz a megrendelő mandalája, de ha egy meghatározott színvilágú, dekoráció jellegű mandalát szeretnél, azt is szívesen elkészítem.

Táska, pénztárca
Termékeim között leginkább egyszerű vonalvezetésű, színes, fiatalos, strapabíró táskák és pénztárcák szerepelnek, valamint egyedi, kézzel hímzett, vagy festett termékek. Ha tehetem, szívesen vállalok megrendeléseket is.

Lakástextil
Párnahuzatokat és terítőket, asztali futókat készítek varrással, gyakran batikolt, kézzel festett, természetes anyagokból. Minden termék egyedi, két teljesen egyforma nem készül semmiből.

Ékszer
Ékszereim ezüstözött ékszerdrótból és ásványgyöngyökből készülnek. A fülbevalók akasztója nikkelmentes, így nem allergén. Szívesen készítek szetteket is.

Festett fa tárgyak
Egyedi, kézzel festett tároló dobozkák, képkeretek, mécsestartók. Szeretem a magyaros motívumokat, illetve gyakran festek mandalát is a tárgyakra.


Ha szeretnél bővebb információt árakról, termékeimről, szolgáltatásaimról érdeklődj üzenetben vagy emailben! Szívesen válaszolok minden megkeresésre. :)

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése