"Az egész Világegyetemben nincs nagyszerűbb tevékenység azon tevékenységnél, amelyre valódi késztetést érzel."

2014. július 11., péntek

dr. Michael Newton: Lelkünk útja I.-IV.

dr. Michael Newton több évnyi pszichológusként és hipnoterapeutaként végzett munkája során felismerte, hogy vannak problémák, melyek bizonyosan nem ezen életünkben gyökereznek, így – bár ő maga szkeptikus volt – páciensei biztatására hipnózissal elkezdte a jelenlegi életnél korábbi időkbe visszavinni a betegeket, ami során aztán belátta, hogy rendkívül jelentős hatással vannak korábbi életeink a mai énünkre.
Majd felfedezte, hogy a hipnotizált személy a Földi életek közötti szellemvilágban töltött időszakba is betekintést nyerhet. Kifejlesztett egy módszert, ami segítségével az ún. tudatfölötti emlékekhez képesek hozzáférni a páciensek, így évek alatt hatalmas ismeretanyagot gyűjtött össze a Földi életek közötti életről.
A Lelkünk útja I.-ben 29 eset leírásán keresztül kapunk választ például azokra a kérdésekre, hogy Honnan jöttünk?, Miért vagyunk itt?, Mi az élet célja?, stb.
Megismerhetjük a halál folyamatát, a szellemvilágba való átjutást, a lélekcsoportok felépítését, vezetőinket, a következő élet megtervezésének menetét…
Igazán érdekes, elgondolkodtató könyv, amely által talán mindenki kaphat válaszokat a saját kérdéseire is...
A könyvnek még 3 folytatása is megjelent, amelyekben még részletesebben ír a szellemvilágban töltött időről, annak működéséről, felépítéséről…





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése